Live τώρα    
Γ. Σακελλαρίδης: Η αξιωματική αντιπολίτευση να αναζητήσει ποιος έβαλε χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων στο PSI
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Σακελλαρίδης: Η αξιωματική αντιπολίτευση να αναζητήσει ποιος έβαλε χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων στο PSI

"Αν θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση να αναζητήσει το ποιος έβαλε χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων ας ψάξει στην περίοδο γύρω από τον Μάρτιο του 2012, όταν έλαβε χώρα το PSI και κουρεύτηκαν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που διακρατούσαν τα Ταμεία στα αποθεματικά τους", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Κώστα Καραγκούνη.

Τον κάλεσε δε, να "αναζητήσει στη συνέχεια ποια ήταν τότε η κυβέρνηση και ποια κόμματα την στήριζαν. Δεν θα εκπλαγεί γιατί τα γνωρίζει".

Ο Γ. Σακελλαρίδης υπενθύμισε επίσης ότι "ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είπε χαρακτηριστικά, λέξη προς λέξη, ότι 'δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από κανένα αποθεματικό, από κανένα Ταμείο'".

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., δήλωσε το πρωί στον Alpha ότι "ο κ. Βαρουφάκης ελπίζουμε να έχει μπερδέψει τα ταμειακά διαθέσιμα με τα αποθεματικά των ταμείων. Αν όχι, τότε η αναφορά του στα αποθεματικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Περιμένουμε άμεσα διευκρινίσεις", κατέληξε ο Κώστας Καραγκούνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0