Live τώρα    
Κατεβαίνουν 7 συνδυασμοί / Ο Γ. Καρδαράς διεκδικεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατεβαίνουν 7 συνδυασμοί / Ο Γ. Καρδαράς διεκδικεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Τη θέση του προέδρου και των συμβούλων στο νέο διοικητικό συμβούλιο διεκδικούν επτά συνδυασμοί, λίγες ώρες πριν από τη "μάχη" των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Με αξιώσεις συμμετέχει στις εκλογές η νέα παράταξη που δημιουργήθηκε μέσα από τον αγώνα για τη μη μεταφορά του δικαστικού μεγάρου εκτός Πειραιά, "Ενωτική Πρωτοβουλία για την Αλλαγή στον ΔΣΠ", με επικεφαλής τον Γιάννη Καρδαρά, δημοτικό σύμβουλο με το "Λιμάνι της Αγωνίας" και με σταθερή παρουσία στα κινήματα της πόλης.

Με τους "Ανεξάρτητους Δικηγόρους Πειραιά" κατεβαίνει ο Γ. Σταματόγιαννης, ενώ επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτική Κίνηση Δικηγόρων Πειραιά" είναι η Μαρία Φλωροπούλου - Μακρή. Της παράταξης "Πρωτοβουλία για την Ανανέωση" ηγείται ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων Πειραιά" έχει τεθεί η Λίνα Κροκίδη, στη "Δικηγορική Συνεργασία" ο Ηλίας Κλάππας, ενώ τη "Δικηγορική Συμμαχία - Δυναμική Παρουσία" εκπροσωπεί ο Πολυχρόνης Περιβολάρης.

Απερχόμενος πρόεδρος του ΔΣΠ είναι ο Στέλιος Ι. Μανουσάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0