Live τώρα    
Στο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ / Εκδήλωση της "Αυγής": "ΜΜΕ και Χρυσή Αυγή"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ / Εκδήλωση της "Αυγής": "ΜΜΕ και Χρυσή Αυγή"

Μεγαλύτερο περίπτερο και διακριτό χώρο θα έχει στη διάθεσή της η «Αυγή» για να παρουσιάσει το υλικό της στο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, στο Φάληρο. Το περίπτερο της "Α" θα πλαισιώνεται καθημερινά από τους εργαζομένους της, ως ένας ζωντανός χώρος με συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Οι απόψεις των αναγνωστών θα μπορούν να καταγράφονται σε ειδικό ερωτηματολόγιο προκειμένου η εφημερίδα να βελτιωθεί, σύμφωνα και με τις παρατηρήσεις των φίλων της. Με slideshow θα προβάλλονται ιστορικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας, ντοκουμέντα για τον Τύπο και την Αριστερά. Τα φύλλα της ημέρας θα βρίσκονται προς πώληση για τους ενδιαφερόμενους, όπως και υλικό της εφημερίδας, DVD, βιβλία κ.λπ.

Για πρώτη φορά η "Α" θα προσφέρει και ποτό. Στο θεματικό μπαράκι της θα σερβίρει mojito με την αυθεντική συνταγή του Έρνεστ Χέμινγουεϊ.

Για σήμερα Σάββατο, στις 7.00 μ.μ., οι εργαζόμενοι της "Α" διοργανώνουν, στον ίδιο χώρο εκδήλωση με θέμα «ΜΜΕ και Χρυσή Αυγή». Ακριβώς την ώρα που γινόμαστε μάρτυρες της ετεροχρονισμένης και σοκαρισμένης αντίδρασης των καθεστωτικών ΜΜΕ σχετικά με τον εγκληματικό χαρακτήρα της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ Γιώργος Πλειός, η συντάκτρια ΜΜΕ της "Α" Αγγέλα Νταρζάνου και ο Γιάννης Αλμπάνης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συζήτηση θα παρέμβουν η συντάκτρια αστυνομικού και δικαιωματικού ρεπορτάζ της "Α" Έλλη Ζώτου και ο Στρατής Μπουρνάζος, υπεύθυνος για τα "Ενθέματα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0