Live τώρα    
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε Τελικά, το "τηλεοπτικό σύστημα" είναι σαν το πολιτικό σύστημα. Δεν ξεκουνάει με τίποτα. Δεν ανανεώνεται, δεν προχωράει. Για την ακρίβεια, η τηλεόραση είναι πιο αρτηριοσκληρωτική από το εκλογικό σώμα, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο μπροστά απ' όλους. Η παρουσίαση της πρωινής ζώνης του Mega mou από τον Πέτρο Κωστόπουλο θεωρείται βέβαιη. Αναζητείται συμπαρουσιάστρια, λέγεται για τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, ή για τη σύζυγο του υπουργού Άδωνη, Ευγενία Μανωλίδου. Φτώχεια; Φτώχεια οπωσδήποτε, αλλά και πρόκληση: καθημερινά στην τηλεόραση το life style, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί ό,τι διέλυσε την ελληνική κοινωνία, ως κουλτούρα και αντίληψη, από τη δεκαετία του '90 ώς τα Μνημόνια. Ο άνθρωπος που χρωστάει στις τράπεζες, σε ένα κάρο εργαζόμενους που άφησε ξεκρέμαστους όταν χρεωκόπησε, σε προμηθευτές. Τρεις ώρες κάθε μέρα στο Mega mou.

"Χωρίς αναισθητικό" Στο Extra Channel θα εμφανίζεται καθημερινά ο Γιώργος Τράγκας, ώρα 21.00- 21.45, ενώ στο ίδιο κανάλι αναλαμβάνει και εβδομαδιαία εκπομπή κάθε Τρίτη. Από βδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία του και με το κανάλι "E-Channel", όπου θα έχει επίσης κεντρικό ρόλο.

Επενδύσεις... Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του "E-Channel", του καναλιού που διαδέχεται τον 902 στις οθόνες, χωρίς πάντως ακόμη να έχει γίνει γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη. Πιθανότατα ο Σεραφείμ Φυντανίδης θα έχει υψηλή θέση ευθύνης στο νέο κανάλι, ενώ με Κύπριους δικηγόρους συζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Γ. Τράγκα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ράνια Θρασκιά κ.ά.

Η Μαρία Αντωνιάδου εξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, προερχόμενη από την παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», όπου συμμετέχουν δυνάμεις από τους χώρους του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και της ΔΗΜ.ΑΡ. και εκπροσωπείται από την ίδια, τον Μάκη Διόγο και τον Δημήτρη Κοτταρίδη. Η Μαριλένα Κατσίμη εξελέγη γενική γραμματέας προερχόμενη από τη «Συσπείρωση Δημοσιογράφων», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς. Εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Τρίμη, την ίδια και τον Γιώργο Γιουκάκη.

Η "συναυλία της χρονιάς" στο Ραδιομέγαρο Οργανώνεται από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, τρεις μήνες μετά το "μαύρο" που επέβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ. Συμμετέχουν, μεταξύ άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Νότης Μαυρουδής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Αφροδίτη Μάνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες. Η βραδιά ξεκινάει στις 19.30

Λεφτά υπάρχουν Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η μικτή μηνιαία αποζημίωση του προέδρου - γενικού διευθυντή του ΑΠΕ: από 1.1.2013, μικτά, τον μήνα, 4.750 ευρώ. Τα εκτελεστικά μέλη από 300 ευρώ μικτά τον μήνα, ανεξαρτήτως αριθμού συνεδριάσεων, και τα μη εκτελεστικά επίσης 300 ευρώ, για συμμετοχή σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις τον μήνα.

Αυταπάτες «Όσοι νομίζουν ότι η επιβίωση των επιχειρήσεων ενημέρωσης με τη μέθοδο των διαρκών περικοπών αποτελεί 'λύση σωτηρίας', ευελπιστώντας ότι οι ίδιοι θα 'εξαιρεθούν', κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και κυρίως τα θύματα της καταστροφής». Αυτό υπογραμμίζουν τα σωματεία εργαζομένων δημοσιογράφων, προσωπικού, τεχνικών Τύπου, με αφορμή τις πρόσφατες 48 απολύσεις στον ΔΟΛ. Κηρύσσουν για τη Δευτέρα το μεσημέρι 4ωρη στάση εργασίας και συνέλευση εντός του κτηρίου της Μιχαλακοπούλου.

Ανανέωση Νέες συνεργασίες για το «Βήμα FM»: Καθημερινά ώρα 18.00 ο Γιάννης Πετρίδης, προερχόμενος από την ΕΡΑ. Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου από τον Alpha Radio στις 12.00. Ο Δημήτρης Καμπουράκης εντάσσεται στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος θα σχολιάζει καθημερινά την επικαιρότητα στις 11.55 και 16.55.

Σεζόν Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του Star με Ζαχαρέα και Χατζηνικολάου. Την ίδια μέρα, πρεμιέρα και για την Πόπη Τσαπανίδου.

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0