Live τώρα    
Τέμπη 28 Φεβρουαρίου / Επεισόδια στο τέλος του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη 28 Φεβρουαρίου / Επεισόδια στο τέλος του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα

ΜΑΤ περνούν χειροπέδες σε διαδηλωτή στη συγκέντρωση στο σύνταγμα για τα Τέμπη
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με πετροπόλεμο και κρότου λάμψης ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την επέτειο των τριών χρόνων από το σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών. Αστυνομικοί που εμφανίστηκαν στη Λ. Αμαλίας και στη Λ. Βασ. Σοφίας και επιχείρησαν να απωθήσουν μικρές ομάδες νεαρών, έκαναν χρήση κρότου λάμψης με τους νεαρούς να απαντούν πετώντας τους μπουκαλάκια με νερό και πέτρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ενώ επικράτησε ένταση για μερικά λεπτά. Οι προσαχθέντες απευθυνόμενοι προς τους δημοσιογράφους και τις κάμερες φώναζαν πως δεν έκαναν τίποτα και προσήχθησαν παρανόμως.

Πλήθος κόσμου αποδοκίμασε τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 174 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων οι 11 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Λίγο πριν την έναρξη της διαδήλωσης εντοπίστηκε σακούλα με 7-8 μπουκάλια βενζίνης για κατασκευή μολότοφ στην Ερμού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας έχει αποκατασταθεί. Μόνο η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας παραμένει κλειστή, καθώς υπάρχουν ακόμα λίγοι συγκεντρωμένοι μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Επίσης, άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0