Τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που δοκιμάζουν τη χώρα «έδεσαν» τα πλοία στα λιμάνια καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ η ένταση των ανέμων φθάνει κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό δεν θα γίνουν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Παράλληλα, παραμένουν κλειστές οι ακτοπλοϊκές γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος, Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη-Κέρκυρα, καθώς και Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με συμβατικά πλοία και κατόπιν κρίσης του εκάστοτε πλοιάρχου.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα (21/1) καλούνται, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τις αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.