Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στην Κύπρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στην Κύπρο

Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες της δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, που διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Εις βάρος τους είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα, σε εκτέλεση των οποίων συνελήφθησαν.

Πρόκειται για τον Σταύρο Δημοσθένους, πρόεδρο της Καρμιώτισσας, τον οποίο άγνωστοι γάζωσαν πάνω στην περιφερειακή Λεμεσού στις 17 Οκτωβρίου.

O επιχειρηματίας πυροβολήθηκε από άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Η Αστυνομία Κύπρου, σε επίσημη ανακοίνωσή της, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς την Ελληνική Αστυνομία για την εξαιρετική συνεργασία και τον συντονισμό των ενεργειών, υπογραμμίζοντας ότι η σχέση των δύο σωμάτων έχει ενισχυθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0