‘Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναμένεται να εκδώσει η ΕΜΥ το μεσημέρι, καθώς κακοκαιρία από τα νότια της Ιταλίας θα φέρει κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Ο Θοδωρής Κολυδάς προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού τα επόμενα εικοσιτετράωρα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πιο συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος ανέφερε «Η διαταραχή (trough) στη νότια Ιταλία θα είναι αυτή που θα προκαλέσει την επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από αύριο το απόγευμα.
Εν αναμονή του επίσημου έκτακτου από την ΕΜΥ το μεσημέρι».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Καλημέρα σας. Η διαταραχή (trough) στη νότια Ιταλία θα είναι αυτή που θα προκαλέσει την επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από αύριο το απόγευμα.
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 26, 2025
Εν αναμονή του επίσημου έκτακτου από την ΕΜΥ το μεσημέρι . Για το ποιες περιοχές θα επηρεαστούν ισχύουν όσα έχουμε αναφέρει στις… pic.twitter.com/f2WnpACMRa
