Live τώρα    
Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα / Συγκινεί η μητέρα της 28χρονης - Δικαιώθηκε η κόρη μου, θα έρθει στον ύπνο μου να τα πούμε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα / Συγκινεί η μητέρα της 28χρονης - Δικαιώθηκε η κόρη μου, θα έρθει στον ύπνο μου να τα πούμε

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα
(INTIME NEWS/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ)

«Επιτέλους δικαιώθηκε η Κυριακή μου, δικαιώθηκε η ψυχή της. Αύριο κιόλας θα πάω στο μνήμα της να της πάρω γλυκά να της τα πάω, να της πω τα νέα. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει στον ύπνο μου να τα πούμε», τόνισε με δάκρυα στα μάτια μητέρα της Κυριακής Γρίβα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου εναντίον του δολοφόνου της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων σε ισόβια κάθειρξη και πέντε έτη φυλάκισης. Του επιβλήθηκε επίσης και χρηματική ποινή 1.000. 

«Επιτέλους μπήκε ένα ακόμη κάθαρμα στη φυλακή» σημείωσε η μητέρα της Κυριακής και πρόσθεσε ότι «εγώ και η Κυριακή και όλες οι γυναίκες που περίμεναν τη δικαίωση της Κυριακής μου να είναι χαρούμενες, να είναι δυνατές, να μιλάνε. Παρ' όλο που είναι πάρα πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω, εγώ θα είμαι εδώ για όλες όσες με χρειάζονται. Θα βγαίνω μπροστά μέχρι αυτό που λέγεται γυναικοκτονία».

Ζητώντας «να τελειώσει και να σταματήσει αυτή η καραμέλα που όταν γίνονται γυναικοκτονία αμέσως ισχυρίζονται ψυχιατρικά προβλήματα» τόνισε ότι «σήμερα αποδείχθηκε ότι η ελληνική δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Έκανε το καθήκον της όπως έπρεπε. Δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού μου».

Σε ερώτηση τι την εξόργισε περισσότερο σε σχέση με τον καταδικασμένο πλέον δολοφόνο της κόρης της, η μητέρα της Κυριακής σημείωσε:

«Η ειρωνεία του, ότι ακόμα και τώρα εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του, ότι δεν θυμάται. Ότι δεν γύρισε να μας κοιτάξει, ούτε εμένα, ούτε τον μπαμπά ούτε κανένα μέσα στην αίθουσα, να μας ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Πιέστηκε πολύ για να πει ένα απλό "λυπάμαι"».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η μητέρα της Κυριακής πρόσθεσε για τον δολοφόνο της κόρης της ότι «δεν μιλούσε αλλά όταν αναφέρθηκαν τα ναζιστικά τατουάζ στο σώμα του, εκεί εξοργίστηκε και εκεί ξεκίνησε να μιλάει».

Καταλήγοντας, δήλωσε ότι είναι «πάρα πολύ ευτυχισμένη» και ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη και τους δικηγόρους «που έκαναν εξαιρετική δουλειά».

«Οι γυναίκες και τα κορίτσια να σηκώσουν κεφάλι και να μιλήσουν - Να μην φοβούνται κανέναν»

Ο πατέρας της Κυριακής αρχικά ευχαρίστησε από την πλευρά του τους δικηγόρους της οικογένειας και την ελληνική δικαιοσύνη στην οποία όπως είπε «είχα εμπιστοσύνη και το έδειξε και με το παραπάνω. Τον τιμώρησε όπως έπρεπε».

«Ελπίζω να μην έχουμε καμία άλλη Κυριακή. Να πάει σε κάποιο Τμήμα να ζητήσει βοήθεια και να μην της τη δώσουν» πρόσθεσε ο ίδιος και εξέφρασε την επιθυμία «όλες οι γυναίκες και όλα τα κορίτσια να σηκώσουν κεφάλι και να μιλήσουν. Να μην φοβούνται κανέναν».

«Ελπίζω όλοι όσοι είναι γυναικοκτόνοι να τιμωρηθούν με τη μέγιστη ποινή» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε σχετικά με το αν αποδόθηκε δικαιοσύνη ότι «δικαιοσύνη θα ήταν να ερχόταν πίσω η κόρη μου. Να ερχόταν δίπλα μας να μιλούσε και να μας γέλαγε».

Καταλήγοντας, ο πατέρας της Κυριακής σημείωσε ότι σήμερα «η δικαιοσύνη έσβησε από τον χάρτη το “σκοτώνω και το παίζω τρελός”. Την ευχαριστούμε πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0