Έπρεπε να περάσουν 15 μήνες για να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας ο 39χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τους πυροβολισμούς σε βάρος τριών νεαρών, τον Δεκέμβριο του 2023 έξω από κλαμπ στο Γκάζι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος προσήλθε αυτοβούλως στην έδρα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος με τον δικηγόρο του.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από τις 7 το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου 2023, ο 39χρονος καθώς και άλλο ένα άτομο πλησίασαν τους τρεις νεαρούς με αυτοκίνητο και αφού κατέβηκαν από το όχημα τους προσέγγισαν.
Ενας εκ των δύο έριξε ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των νεαρών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών ήταν εκείνος που είχε πυροβολήσει.