Απομακρύνεται, όπως όλα δείχνουν, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, για το θάνατο του άνδρα μέσα σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, στην περιοχή της Ομόνοιας καθώς τα στοιχεία δεν δείχνουν άλλο άτομο να εισέρχεται στο Airbnb.
Τον 46χρονο, αμερικανικής υπηκοότητας εντόπισε περίπου στις 3 το μεσημέρι ο 52χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όταν πήγε για να καθαρίσει.
Όταν μπήκε στο διαμέρισμα αντίκρισε τον άνδρα δεμένο με τα χέρια στο κρεβάτι και με μια σακούλα στο κεφάλι ενώ δίπλα του υπήρχε μια φιάλη οξυγόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, αυτό που εξετάζεται είναι να είχε τραγική κατάληξη ένα ερωτικό παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης.
Η αστυνομία πάντως, αποκλείει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για την υπόθεση του 46χρονου τουρίστα, σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στο ΜΕGA και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Σε πρώτη φάση τουλάχιστον, από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και ιατροδικαστικά, έχει αποκλειστεί μακροσκοπικά η εγκληματική ενέργεια. Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, οπότε μπορούμε να διακρίνουμε εάν υπάρχει άλλο άτομο που εισέρχεται στο διαμέρισμα, το οποίο μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί», δήλωσε η Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Κανένα στοιχείο δεν μας δίνει εγκληματική ενέργεια, όμως θα πρέπει να περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση. Δεν γνωρίζουμε εάν ήταν υπό επήρεια αλκοόλ ή ουσιών και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά σε αυτό το θέμα», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.