Μια πρώτη εκτίμηση για τον καιρό της εβδομάδας δίνει ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως αναφέρει ο ίδιος έως την Πέμπτη δεν θα έχουμε βροχές, ενώ την Παρασκευή ξεκινάνε φαινόμενα στα δυτικά.
«Το Σαββατοκύριακο παρότι εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές στα προγνωστικά μοντέλα, διαφαίνεται η τάση για περισσότερες βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας» προσθέτει ο Θοδωρής Κολυδάς, παραθέτοντας και σχετικό βίντεο με χάρτες.
Ακόμα αναφέρει ότι η θερμοκρασία θα ανέβει ως τα μέσα της εβδομάδος και θα πέσει το Σαββατοκύριακο.
🎯 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) November 25, 2024
✅ Χωρίς βροχές έως την Πέμπτη , ενω την Παρασκευή ξεκινάνε φαινόμενα στα δυτικά . Το Σαββατοκύριακο παρότι εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές στα προγνωστικά μοντέλα, διαφαίνεται η τάση για περισσότερες βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η… pic.twitter.com/5PTYvVWXkH