Live τώρα    
Καιρός / Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία - Πού αναμένονται βροχές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καιρός / Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία - Πού αναμένονται βροχές

καιρός καλοκαίρι φθινόπωρο
(ΙNTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα Δευτέρα (2/9) ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.  Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα Δωδεκάνησα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο όπου θα φτάσει τους 33 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 34 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, αρχικά γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 και από τις απογευματινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 34 και τοπικά τους 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Στα βόρεια, δυτικά και νότια ηπειρωτικά, κυρίωςστα ορεινά, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη αρχικά γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι, ενώ στα βόρεια, τα δυτικά και τα νότια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά στο ανατολικά και νότια τμήματα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, τέλος ο καιρός αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά στο ανατολικά και νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

     
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0