Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.1°C24.6°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.2°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.9°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.8°C22.7°C
1 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.1°C
2 BF 59%
Πάτρα / Εξαφανίστηκαν 5 αδέλφια από το νοσοκομείο Ρίου - Είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / Εξαφανίστηκαν 5 αδέλφια από το νοσοκομείο Ρίου - Είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή

Το Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο
EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για πέντε αδέλφια ηλικίας 8, 9, 10, 11 και 16 ετών, που φέρονται να εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για να φιλοξενηθούν προσωρινά μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για κακή οικογενειακή συμπεριφορά και κακές συνθήκες διαβίωσης. Τα αδέλφια φαίνεται ότι κατάφεραν να διαφύγουν της προσοχής των εθελοντών που ήταν μαζί τους για να τα προσέχουν και να το έσκασαν. 

«Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για τα παιδιά που παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία επειδή δεν υπάρχουν προνοιακές μονάδες. Έρχονται για εξετάσεις και μένουν ένα χρόνο και παραπάνω. Έχουμε πέντε ανήλικα παιδιά που σήμερα συνοδευόμενα από την αστυνομία ήρθαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά θα έμεναν ωσότου βρεθεί κατάλληλη μονάδα. Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL