Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.1°C24.6°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.2°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.9°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.8°C22.7°C
1 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.1°C
2 BF 59%
Βύρωνας / Μπροστά στα μάτια του παιδιού του η ενέδρα θανάτου στον 32χρονο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βύρωνας / Μπροστά στα μάτια του παιδιού του η ενέδρα θανάτου στον 32χρονο

Βύρωνας δολοφονία
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

«Βοήθεια, ο μπαμπάς μου». Την απεγνωσμένη αυτή κραυγή του μικρού γιου του 32χρονου άκουσαν μάρτυρες όταν δύο άγνωστοι εκτέλεσαν χθες Πέμπτη (9/5) το βράδυ στον Βύρωνα τον άνδρα λίγα μέτρα από το σημείο που το παιδί έπαιζε με άλλους συνομηλίκους του σε ένα παρκάκι.

Σοκάρει η νέα αυτή άγρια δολοφονία σε πολυσύχναστο σημείο μάλιστα σημείο και σε ώρα που πλήθος κόσμου κυκλοφορούσε ή ήταν σε διπλανά καταστήματα. 

«Έπαιζε η μικρή μου με τον μικρό τους και ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω. Και έτρεχε το μικρό και έλεγε "ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου" και η γιαγιά είπε "είναι ο γαμπρός μου"» περιέγραψε μια μητέρα, που ήταν αυτήκοος μάρτυρας του χτυπήματος, στο Action24.

«Ακούστηκαν δυο ήχοι σαν δυναμιτάκια και μετά ακούστηκαν οι φωνές. Πήγα κοντά και είδα ένα παλικάρι μέσα στα αίματα» περιέγραψε ένας άνδρας.

«Ήρθαν να πάρουν το παιδί, που έπαιζε. Σταμάτησε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, κατέβηκε ο συνοδηγός, πυροβόλησε, ανέβηκε και έφυγε» είπε ένας άλλος μάρτυρας.

«Ήμουν στο μαγαζί μου μέσα. Και ακούω μπαμ-μπαμ. Εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο που άκουγα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός βγήκε από τα αποδυτήρια στο γήπεδο. Και λέω, αρχίσαν από τώρα οι κροτίδες. Και όμως ήταν πυροβολισμοί. Την ίδια στιγμή βγαίνω στην πόρτα και βλέπω ένα κορίτσι να ουρλιάζει. Πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία. Έκλεισαν τις πόρτες, δεν άφηναν να μπει μέσα και περιμέναν το ασθενοφόρο. Στα 10 μέτρα, δυο μικρούλια παιδάκια μέσα στον δρόμο και τα μάζεψαν κάποια κυρία» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ένας κάτοικος της περιοχής που είδε τι έγινε.

Υπενθυμίζεται ότι το φρικτό έγκλημα έγινε γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ. Το θύμα μαζί με τη 37χρονη σύντροφό του, και οι δύο αλβανικής καταγωγής, σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους μάρκας Mercedes, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Παναγή Τσαλδάρη, απέναντι από την πλατεία Αγίου Λαζάρου, για να παραλάβουν το παιδί τους, που έπαιζε εκεί παρουσία της γιαγιάς του. 

Τότε, μια μηχανή σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο, ένας από τους αναβάτες κατέβηκε και πυροβόλησε τον άνδρα τρεις φορές μέσα από το παράθυρο. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ εξετάζει το σενάριο στη δολοφονία να εμπλέκεται η αλβανική μαφία. Το θύμα φέρεται να είχε έρθει στην Ελλάδα μέσα στις διακοπές του Πάσχα και διέμενε σε διαμέρισμα στον Βύρωνα κοντά στο σημείο της δολοφονίας. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL