Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.7°C21.5°C
5 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C20.6°C
5 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C18.3°C
4 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C20.8°C
4 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 28%
Ρέντη / 57 συλλήψεις για την δολοφονία του αστυνομικού - Κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέντη / 57 συλλήψεις για την δολοφονία του αστυνομικού - Κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση

Ρέντη - Λυγγερίδης Γιώργος
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη από ναυτική φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται πάνω από 150 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τις ίδιες πηγές, τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί αποδίδουν εμπλοκή στην υπόθεση του 31χρονου αστυνομικού, αλλά και συμμετοχή σε άλλα περιστατικά οπαδικών επεισοδίων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια.

Η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε ολονύχτια επιχείρηση, κάνοντας έρευνες σε δεκάδες σπίτια και χώρους που σχετίζονται με οπαδούς, ενώ προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές, ορισμένες από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από 20 ημέρες νοσηλείας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL