Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C19.5°C
3 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C19.9°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.5°C20.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.2°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 71%
Νοσοκομείο Βόλου / 40χρονος ξυλοκόπησε μέσα στην παιδιατρική κλινική την πρώην σύζυγό του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νοσοκομείο Βόλου / 40χρονος ξυλοκόπησε μέσα στην παιδιατρική κλινική την πρώην σύζυγό του

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
PHOTO ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα στην παιδιατρική κλινική όταν 40χρονος εισέβαλε και άρχισε να απειλεί και να κλωτσά την πρώην σύζυγό του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα, που έχει την επιμέλεια της 13χρονης κόρης τους, είχε μεταφέρει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η εισαγωγή του στην παιδιατρική κλινική. 

Ο πατέρας του κοριτσιού, όπως αναφέρουν τα gegonotanews, εμφανίστηκε μαινόμενος και ρίχνοντας ευθύνες στην πρώην σύζυγό του για την ασθένεια της 13χρονης της επιτέθηκε, άρχισε να την κλωτσά και την απειλούσε ότι θα «την σκοτώσει και θα την κάψει».

Στην παιδιατρική κλινική επικράτησε πανδαιμόνιο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να προσπαθούν να προστατεύσουν την μητέρα και να ηρεμήσουν τον πρώην σύζυγό της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Άκαρπες ήταν και οι προσπάθειες των υπαλλήλων της εταιρείας security του νοσοκομείου Βόλου.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έληξε όταν πήγε στην παιδιατρική κλινική η αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης. Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία και παραβίασε και ο 40χρονος συνελήφθη για επίθεση, απειλή, εξύβριση αλλά και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Ο 40χρονος αναμένεται να δικαστεί σήμερα Παρασκευή (12/4) στο Αυτόφωρο καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία μιας ημέρας ενώ με απόφαση του δικαστηρίου παρέμεινε κρατούμενος χθες Πέμπτη (11/4).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL