Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.9°C
4 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.0°C23.9°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.1°C
5 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.5°C23.8°C
5 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.9°C23.9°C
4 BF 22%
Καιρός / Ηλιοφάνεια με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καιρός / Ηλιοφάνεια με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά

καιρός λιακάδα
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ηλιόλουστη θα είναι η μέρα σήμερα Τετάρτη (10/4) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα δυτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο από βόρειες 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Λιακάδα θα έχει η Αττική. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά από το μεσημέρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά, θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 24 με 26 βαθμούς, στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 20 με 21 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή, τέλος, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 7 με 8 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL