Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.6°C
4 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C25.4°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C24.4°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
17.2°C20.4°C
5 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C23.0°C
2 BF 43%
Βόλος / Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση του μασκοφόρου νταή του Μπέου σε δημοτικό σύμβουλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόλος / Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση του μασκοφόρου νταή του Μπέου σε δημοτικό σύμβουλο

Βασίλης Ζαχείλας νταής Μπέος
(voliotaki.gr)

Την παρέμβαση της Εισαγγελία Βόλου προκάλεσε η πρωτοφανής επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστας Γαργάλας την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) από μασκοφόρο, που αποδείχθηκε ότι ήταν ο δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας.

Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και ζητά να διερευνηθεί το περιστατικό με αφορμή δημοσιεύματα. 

Πάντως, χθες το μεσημέρι, ο Κ. Γαργάλας με το συνήγορό του μετέβησαν στην Εισαγγελία Βόλου και κατέθεσαν συμπληρωματική μήνυση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, από την καταγραφή του συμβάντος. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες στον Βόλο, ο Κώστας Γαργάλας χαρακτήρισε «δολοφονική ενέργεια» το χτύπημα που του κατάφερε στο πρόσωπο ο πρόσφατα παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Ζαχείλας, με σκοπό να του «προκαλέσει σημαντική βλάβη στο πρόσωπο και με πιθανότητα και μόνιμη για τη ζωή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο μασκοφόρος νταής του Αχιλλέα Μπέου παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος με δύο ημέρες καθυστέρηση, με μια απαράδεκτη ανακοίνωση, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στο... θύμα

Στην ανακοίνωση, ο Β. Ζαχείλας ισχυρίζεται ότι ενήργησε αυτοβούλως, συναισθηματικά, παρορμητικά. «Χωρίς να καθοδηγούμαι από κανέναν» σπεύδει να προσθέσει σε μια προσπάθεια να εκπέσει κάθε πιθανότητα να θεωρηθεί ο δήμαρχος Βόλου ηθικός αυτουργός της επίθεσης καθώς τον Ιανουάριο του 2024 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος είχε προαναγγείλει την επίθεση κατά του Κώστα Γαργάλα λέγοντας χαρακτηριστικά «εσύ θα φας χαστούκια».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL