Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.4°C19.0°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C17.5°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.0°C17.7°C
2 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.1°C17.8°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 67%
Νότια Αθήνα / «Εμφύλιος» Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας για εκτάσεις στα Σούρμενα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νότια Αθήνα / «Εμφύλιος» Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας για εκτάσεις στα Σούρμενα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Google Maps

Η νέα αγωγή του Δήμου Γλυφάδας με την οποία διεδικεί εκτάσεις στα Σούρμενα από τον όμορο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Κωνταντάτου που ηγείται του τελευταίου, όπως περιγράφει η σχετική ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Να σε φυλάει ο Θεός από τον κακό γείτονα».

Ο κ. Κωνσταντάτος και ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σημειώνουν ότι επιχειρείται «αυθαίρετη αλλαγή των ορίων του Δήμου μας, μετά από 80 χρόνια γειτνίασης» και υπογραμμίζει ότι στον αντίποδα από την πλευρά τους έχουν προσφερθεί «σχολικές μονάδες που στεγάζουν τους μαθητές της Γλυφάδας» ενώ μέχρι σήμερα έχουν απόσχει από εκδικητικές ενέργειες, ούτε για τον όμορο Δήμο της Γλυφάδας, «από τους πλουσιότερους Δήμους της χώρας», που «εστιάζει στο πως να σκορπά τα χρήματα των πολιτών σε δικαστήρια και δικηγόρους εκφράζοντας άπληστες απαιτήσεις, αφού δεν του αρκούν οι μαρίνες και τα έσοδα που έχει», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα προανήγγειλε αλλαγή στάσης και νομικές ενέργειες «με στόχο την πραγματική αποκατάσταση των ορίων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης απέναντι σε όλες τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει από το δήμο Γλυφάδας αλλά και ιδιώτες εντός του οικοπέδου μας στο ρέμα Ευρυάλης».

«Η παθητικότητα από μέρους μας τελείωσε και γι’ αυτό έχει αποκλειστικά την ευθύνη ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την αλαζονική και εμμονική στάση του εναντίον μας», διαμήνυσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL