Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.5°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.9°C21.0°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.3°C21.5°C
2 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C21.4°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.7°C17.9°C
0 BF 48%
Τέμπη / «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή τρύπησε τα αυτιά των συγγενών των θυμάτων»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή τρύπησε τα αυτιά των συγγενών των θυμάτων»

Κώστας Καραμανλής Μάκης Βορίδης Άδωνις Γεωργιάδης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Την έντονη απογοήτευση των οικογενειών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη για το ρεσιτάλ αλαζονείας του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξέφρασε μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών που είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς.

«Είχαμε πολλές προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν», σημείωσε.

«Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών» υπογράμμισε η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού. 

«Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;», διερωτήθηκε με ένταση.

«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ό,τι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε», συνέχισε η κ. Μασσαλή.

«Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του», τόνισε.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL