Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.0°C24.9°C
3 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.1°C24.0°C
2 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C27.6°C
1 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.7°C31.1°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C21.9°C
2 BF 60%
Αγιά Λάρισας / Τα τρακτέρ κατέκλυσαν ξανά την κεντρική πλατεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αγιά Λάρισας / Τα τρακτέρ κατέκλυσαν ξανά την κεντρική πλατεία

ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
larissanet - Θανάσης Καλιακούδας

Μαζική ήταν η συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αγιάς Λάρισας, καθώς οι παραγωγοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους απαιτώντας πλήρεις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τις πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου, ουσιαστική στήριξη για τα χαμένα εισοδήματά τους και δραστική μείωση του κόστους παραγωγής. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Λάρισας Μαρία Γαλλιού και Αγροτικού Τομέα Δημήτρης Τσετσίλας.

Η κινητοποίηση που έρχεται σε συνέχεια αυτών της περασμένης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε ενώ 15μελής αντιπροσωπεία των αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων ετοιμαζόταν για τη νέα συνάντηση στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα δεκάδες τρακτέρ των αγροτών κατέκλυσαν το κέντρο της Αγιάς και ακολούθησαν ομιλίες, στις οποίες οι εκπρόσωποί τους επανέλαβαν ότι δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις αν δεν υπάρξει ικανοποιητική στήριξη και μέτρα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει «αγρότες "δύο ταχυτήτων"», τόνισε ένας από αυτούς, ζητώντας «να σταματήσει ο εμπαιγμός, να αποζημιωθούν όλοι δίκαια».

«Θα μείνουμε όρθιοι, είμαστε από όλες τις παρατάξεις, δεν υπάρχουν "αριστεροί" και "δεξιοί" ... δεν θα το βάλουμε κάτω, αν χρειαστεί μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε εδώ», τόνισε άλλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL