Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C25.2°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
1 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.6°C25.9°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.2°C30.5°C
5 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 72%
Καλλιθέα / Ισχυρή έκρηξη σε κάβα – Τεράστιες ζημιές (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλλιθέα / Ισχυρή έκρηξη σε κάβα – Τεράστιες ζημιές (βίντεο)

έκρηξη Καλλιθέα κάβα
(Screenshot)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα Δευτέρα (11/3) στην Καλλιθέα, σε κάβα στην οδό Λαγουμιτζή. Πλήρης είναι η καταστροφή της επιχείρησης, ενώ τεράστιες ζημιές σημειώθηκαν σε σπίτια και αυτοκίνητα.

«Δυστυχώς η βδομάδα μπήκε άσχημα για μας γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο», είπε στο Mega, μια κάτοικος της περιοχής, η κ. Δέσποινα.


«Τρέξαμε κάτω είδαμε πως όλα τα τζάμια έχουν σπάσει, ο κόσμος πηγαινοερχόταν. Άσχημες στιγμές. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και να αντικαταστήσουμε τις ζημιές», συμπλήρωσε.

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.

Άλλη κάτοικος της περιοχής ανέφερε λεπτομέρειες για την κάβα στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη. «Η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία», σημείωσε η κ. Αλεξάνδρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL