Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
13.6°C19.0°C
3 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.2°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.7°C
0 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.9°C14.9°C
2 BF 94%
Νίκαια / «Ένας κακός άνθρωπος σκοτώνει τον μπαμπά» - Το παιδί είδε την δολοφονία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκαια / «Ένας κακός άνθρωπος σκοτώνει τον μπαμπά» - Το παιδί είδε την δολοφονία

Αστυνομικοί έξω από σπίτι στη Νίκαια
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στη Νίκαια όπου ένας 64χρονος σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN ο 64χρονος δολοφόνησε 40χρονο γαμπρό του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του θύματος. Την ώρα της δολοφονίας ο 5χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι και σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζε προς τη μητέρα του που ήταν μέσα στο διαμέρισμα «έλα έξω σκοτώνουν τον μπαμπά. Ένας κακός άνθρωπος σκοτώνει τον μπαμπά». Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε ακόμα ένα παιδί 1,5 έτους.

«Ακούω έναν πυροβολισμό και ουρλιαχτά βγάζω το κεφάλι από το παράθυρο και βλέπω στο απέναντι πεζοδρόμιο κάποιο με ένα σκούφο να φοράει και μία καραμπίνα και να πυροβολεί για δεύτερη φορά. (...) Αυτός που είχε την καραμπίνα φεύγει προς τα δεξιά, ακούω έναν τρίτο πυροβολισμό και τον χάνω από τα μάτια μου», δηλωσε μάρτυρας στην κάμερα του ίδιου καναλιού εξηγώντας τον τρόπο με τοπο οποίο αυτοκτόνησε ο δράστης.

Υπενθυμίζεται ότι με την αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και σκότωσε τον 40χρονο γαμπρό του διότι κατηγορούσε αυτόν και τη σκόρη του για το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε η σύζυγός του.

Το έγκλημα έγινε στις 8 το πρωί της Παρασκευής έξω από το γκαράζ του σπιτιού στη Νίκαια. Ο δράστης άνοιξε πυρ δύο φορές όταν το θύμα έβγαινε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL