Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.6°C24.0°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
16.9°C23.0°C
2 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
20.5°C24.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C21.5°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 46%
Απεργία ταξί / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απεργία ταξί / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Πορεία tαξί στο κέντρο της Αθήνας
EUROKINISSI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο Τρίτη (27/2) στην Αθήνα, λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι στις  10:30 περίπου πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο αυτό θα εφαρμοστούν, σύμφωνα με την αστυνομία εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, κατά το μήκος της διαδρομής.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

Από την αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι οδηγοί των ταξί τραβούν χειρόφρενό τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ημέρα της μεγάλης 24ωρης απεργίας που γίνεται με αφορμή τον έναν χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη, και στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL