Ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βιαίως την κύηση της 19χρονης φίλης του, έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ο νεαρός σύμφωνα με το δικηγόρο του αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κρατικού καναλιού, ένας 27χρονος κάτοικος Ζακύνθου την Τρίτη το βράδυ πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη σύντροφό του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.
Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει. Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κυήσεω, επικίνδυνη σωματική βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.