Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
18.4°C22.9°C
1 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.7°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
20.0°C23.2°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.6°C24.9°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
0 BF 77%
Γλυφάδα / Ο δράστης εργαζόταν για 36 χρόνια ως επιστάτης – Καρέ καρέ η πολύνεκρη επίθεση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυφάδα / Ο δράστης εργαζόταν για 36 χρόνια ως επιστάτης – Καρέ καρέ η πολύνεκρη επίθεση

Αστυνομικοί έξω από κτίριο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η απόλυσή του φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία που οδήγησε τον Αντέλ Ελ Μπουράι ή αλλιώς «Άρη» όπως τον φώναζαν, στην τριπλή δολοφονίας σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 76χρονος δράστης εργαζόταν στη ναυτιλιακή εταιρεία European Navigation για σχεδόν 36 χρόνια. Ο ίδιος φέρεται ότι είχε αναλάβει τη φροντίδα ηλικιωμένων συγγενών των ιδιοκτητών της εταιρίας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega σήμερα ζητήθηκε από το 76χρονο να αφήσει το σπίτι στη Γλυφάδα στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο απολυμένος εργαζόμενος εισήλθε στο κτίριο από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της εταιρείας. Άφησε το αυτοκίνητό του, ανέβηκε από τις σκάλες  στον πρώτο όροφο και άνοιξε πυρ αρχικά κατά της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής εταιρείας και αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση- Μαρία Καρνέση, κατά του γαμπρού της, και κατά του ενός πρώην καπετάνιου ο οποίος συνέχιζε να εργάζεται στη ναυτιλιακή από άλλο πόστο.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο δράστης μετά το φονικό κατέβηκε στο υπόγειο και αυτοκτόνησε σε αποθήκη.

Δίπλα του βρέθηκε μία καραμπίνα, με την οποία εικάζεται ότι αυτοπυροβολήθηκε. Σημειώνεται ότι εντός του αυτοκινήτου του, εντοπίστηκε και ένα περίστροφο.

Σημειώνεται ότι δύο υπάλληλοι της εταιρείας διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL