Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
17.5°C22.4°C
1 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.0°C
2 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C22.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.6°C24.3°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
0 BF 77%
Μακελειό στη Γλυφάδα / Συγκλονιστικές μαρτυρίες - «Φώναζε "φύγετε", ήθελε να χτυπήσει μόνο τα αφεντικά»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μακελειό στη Γλυφάδα / Συγκλονιστικές μαρτυρίες - «Φώναζε "φύγετε", ήθελε να χτυπήσει μόνο τα αφεντικά»

Αστυνομικός στη Γλυφάδα
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από την πρωτοφανή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία στην οδό Αρτεμισίου στην Γλυφάδα, όπου ένας πρώην εργαζόμενος εισέβαλε και πυροβόλησε σκοτώνοντας τρία άτομα και έπειτα αυτοκτόνησε.

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς, μόνο τα αφεντικά» είπε εργαζόμενη στη ναυτιλιακή περιγράφοντας το αιματηρό περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όπως ήμασταν στα γραφεία μας και δουλεύαμε κανονικά ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον πρώτο και αυτό έγινε στον δεύτερο. Ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας Αιγύπτιος στην καταγωγή είχε απολυθεί εδώ και καιρό και προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά» επισημαίνει η εργαζόμενη στην εταιρεία.

«Φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς ήθελε να χτυπήσει μόνο τα αφεντικά. Πυροβόλησε δύο από τα αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε και πήγε να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μία κοντόκαννη καραμπίνα και ένα ρεβόλβερ» είπε η εργαζόμενη.

«Ήμουν κάτω από το γραφείο, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μπήκαν οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν» ανέφερε η εργαζόμενη.

Εργαζόμενος στη ναυτιλιακή εταιρεία περιέγραψε στην «Καθημερινή» πώς βίωσε το συμβάν: «Ημουν στο ισόγειο. Από όσο κατάλαβα, ό,τι έγινε, συνέβη στους πάνω ορόφους. Δεν έχω εικόνα. Ακουσα τους πυροβολισμούς. Ακουσα τους δύο πρώτους. Πήγα προς τη σκάλα να δω τι γίνεται. Είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν, μου λένε “είναι ο Αρης με όπλο και πυροβολεί”. Φυσικά έτρεξα προς τα έξω, προς τον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ», αναφέρει ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας. «Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε», απάντησε σε ανάλογο ερώτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL