Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.1°C22.6°C
4 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.0°C26.5°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
24.9°C27.6°C
4 BF 39%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.8°C21.0°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
20.1°C23.5°C
3 BF 49%
Κερατσίνι / «Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή» - Τι υποστηρίζει η μητέρα του ανήλικου θύματος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κερατσίνι / «Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή» - Τι υποστηρίζει η μητέρα του ανήλικου θύματος

Κακοποίηση γυναικών
Freepik (Φωτογραφία αρχείου)

Από την ηλικία των 9 ετών φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του ο 78χρονος στο Κερατσίνι, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατ' εξακολούθηση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που έρχονται στο φως, οι αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης λάμβαναν χώρα μέσα στο σπίτι της οικογένειας της, όπου ζούσε με την μητέρα και την γιαγιά της. 

Τα όσα περιγράφει η μητέρα της ανήλικης, είναι σοκαριστικά. Η 9χρονη τότε κράτησε το μυστικό για πολλά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε να ανοιχτεί σε κοντινό της πρόσωπο, το οποίο όμως δεν ήταν άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Έτσι οι γονείς και η γιαγιά της έμαθαν για τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του παππού της. 

Μάλιστα, η μητέρα του θύματος, μιλώντας στην ΕΡΤ παρατήρησε ότι το παιδί της ήταν αρνητικό στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό. Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι βιασμός σε βάρος της κόρης της από τον 78χρονο δεν υπήρξε. 

Συγκεκριμένα, η μητέρα της ανήλικης σημείωσε: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς του κοριτσιού συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL