Ελεύθερος, μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 48χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος του από το 2021.
Ο 48χρονος κατηγορείται για υπόθεση που περιλαμβάνει έκρηξη σε αυτοκίνητο το 2014 στην Αττική Οδό κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος.
Ο συλληφθείς έφτασε στην Αθήνα με πτήση από τη Βρετανία και κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου και στη συνέχεια προέκυψε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για επίθεση bar στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017.
