Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.4°C25.7°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C22.1°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
24.0°C26.5°C
1 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.8°C23.2°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C20.9°C
4 BF 49%
Βόλος / Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόλος / Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

ΒΟΛΟΣ 50ΧΡΟΝΟΣ
photo gegonotanews

Σε στοιχεία και γεγονότα που σοκάρουν αναφέρθηκε κατά την απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών.

Η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, αναφέρει ότι στην κατάθεσή του ο 50χρονος περιέγραψε την τραγική ψυχολογική κατάσταση της 18χρονης που επί εννέα χρόνια βίωνε τον απόλυτο τρόμο.

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος», είπε, ο 50χρονος.

Όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν το συμβάν στις 8-1-2024, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Ο 50χρονος πατέρας κατέθεσε ακόμα ότι ο κουνιάδος του βίαζε την ανήλικη κόρη και στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο ανήλικος γιός του που σήμερα είναι εννέα ετών.
«Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος στις δικαστικές αρχές.

Ο πατέρας της 18χρονης  αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μετά την απολογία του.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL