Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C23.0°C
2 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C19.4°C
4 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.9°C21.0°C
2 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.0°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 52%
Θεσσαλονίκη / Η αστυνομία δεν επέτρεψε στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει - «Ψάχνουν» τα κινητά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Η αστυνομία δεν επέτρεψε στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει - «Ψάχνουν» τα κινητά

Ζευγάρι

Με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζονται οι έρευνες για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά.

Ο σύντροφος της 41χρονης μιλώντας στο STAR ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι αρχές του απαγόρευσαν να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο λίγο πριν την πτήση η αστυνομία τον κάλεσε να τους ακολουθήσει μην αφήνοντάς τον να επιβιβαστεί.

Από τις δηλώσεις του προκύπτει ότι ο ίδιος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της.

Ο σύντροφος της αγνοούμενης ανέφερε ότι το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την αγνοουμένη ήταν «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Κατά τον ίδιο το μήνυμα της αγνοούμενης στη μητέρα της ήταν άλλου περιεχομένου «εντελώς διαφορετικό». Όπως είπε «καλημέρα μαμά μου έχω μία εκκρεμότητα θα έρθω, θα πάω μετά στη δουλειά και θα τα πούμε μετά».

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και τα φώτα ανοιχτά, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL