Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.8°C16.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.1°C15.1°C
0 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.1°C16.8°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
10.7°C11.2°C
0 BF 87%
Γιώργος Καπουτζίδης / Απαντά στη χυδαία ομοφοβική επίθεση Βελόπουλου για τον στρατό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Καπουτζίδης / Απαντά στη χυδαία ομοφοβική επίθεση Βελόπουλου για τον στρατό

Ο Γιώργος Καπουτζίδης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Χυδαία και ομοφοβική επίθεση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατά του Γιώργου Καπουτζίδη με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του τελευταίου, στον ANT1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στον Γιώργο Λιάγκα όταν ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε χιουμοριστικά:

«Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτό σαν ιατρική ανακάλυψη έχει πολύ ενδιαφέρον. (…) Αν ήμουν πρωθυπουργός, θα τον είχα στείλει στην Γιουχάν, να περάσει με το Βυζαντινόν όλα τα πόμολα, να σταματήσει ο κορωνοϊός».

Δείτε από το 14:00 και μετά

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με ανάρτησή στο Twitter προχώρησε σε χυδαία επίθεση με ομοφοβικά υπονοούμενα γράφοντας: «Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για... πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Απαντώντας, ο Γ. Καπουτζίδης με ανάρτησή του στο Instagram σημειώνει δεικτικά: «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται πως στον στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Ανάρτηση Καπουτζίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από κάθε ποινική ευθύνη, ο λογαριασμός του Κ. Βελόπουλου στο Twitter προχώρησε σε νέα ανάρτηση με την οποία σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να ξαναπούμε ότι είμαστε διαχειριστές και όχι ο κύριος ...Βελόπουλος ο οποίος απάντησε επίσημα σήμερα στο ραδιόφωνο απευθείας στον κύριο Καπουζίδη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL