Live τώρα    
"Bap Union" / Στον Πειραιά έως τις 2/1 θα βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Bap Union" / Στον Πειραιά έως τις 2/1 θα βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο

Bap Union
SCREENSHOT/YOUTUBE

Αγκυροβολημένο στο Λιμάνι του Πειραιά και έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες, είναι από το πρωί του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, το εντυπωσιακό Περουβιανό ιστιοφόρο «Bap Union».

Σύμφωνα με το pireaspiraeus.com πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο και το μεγαλύτερο στη Λατινική Αμερική. Το συγκεκριμένο σκάφος ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό να κάνει τον γύρο του κόσμου και θα βρίσκεται στον Πειραιά έως την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση προϊόντων και περουβιανής τέχνης στο πλοίο, να παρακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις από το συγκρότημα «Son Latinos» και να γευτούν παραδοσιακά περουβιανά προϊόντα, όπως καφέ και σοκολάτα από τις Άνδεις.

Οι ώρες που θα είναι επισκέψιμο:

  • Κυριακή 31/12, από τις 10:00 έως τις 17:30,
  • Δευτέρα 01/01, από τις 10:00 έως τις 17:30 και
  • Τρίτη 02/01 από τις 10:00 έως τις 13:00.

Πηγή: Newsbeast

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0