Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.8°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.2°C
2 BF 77%
Δολοφονία Όλιβερ- Αράχωβα / Καταγγελία για πολιτική εντολή από ψηλά να κλείσει η υπόθεση με το χάσκι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Όλιβερ- Αράχωβα / Καταγγελία για πολιτική εντολή από ψηλά να κλείσει η υπόθεση με το χάσκι

Σε μια άκρως σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Νατάσα Μπομπολάκη με ανάρτησή της στο Facebook όσον αφορά στην κακοποίηση του οκτάχρονου χάσκι στην Αράχωβα που οδήγησε στον θάνατό του.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις» για το Περιβάλλον, τα Ζώα, το Κυνήγι, στην ανάρτησή της κάνει λόγο για πολιτική εντολή από ψηλά για να κλείσει η υπόθεση.

«Πολιτική εντολή άνωθεν. Κλείστε την υπόθεση Όλιβερ. Χαλάει τη σούπα. Εντολή κάτωθεν, δική μας. Δε θα αφήσουμε να κλείσει», αναφέρει χαρακτηριστικά χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εκκρεμεί μόνο η πραγματογνωμοσύνη του ειδικού που ορίστηκε από τις δικαστές αρχές προκειμένου να κλείσει η υπόθεση της κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα και να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελίας.

Η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει με βάση τις φωτογραφίες που τράβηξε η κτηνίατρος, Κλεονίκη Τόλα, που εξέτασε και περιέθαλψε εν ζωή το οκτάχρονο χάσκι και η οποία επιμένει ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε από ανθρώπινο χέρι και όχι από άλλα σκυλιά ή άγρια ζώα.

Η ΕΛΑΣ, πάντως, μέσω της εκπροσώπου Κωνσταντίας Δημογλίδου, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία από καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό δεν δείχνουν κάποιον άνθρωπο να παρεμβαίνει, «δεν μας δείχνει ύποπτο δράστη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, διαρροές από την αστυνομία αναφέρουν ότι τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών προσανατολίζονται στην εκδοχή της αγέλης σκύλων για την φρικτή κακοποίηση του Όλιβερ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL