Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C19.6°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.3°C18.9°C
1 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C17.0°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.4°C16.8°C
4 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.4°C14.9°C
0 BF 63%
Ρέντη / Η κατάθεση του 18χρονου για την επίθεση στον αστυνομικό - «Μου έδωσαν τη φωτοβολίδα»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέντη / Η κατάθεση του 18χρονου για την επίθεση στον αστυνομικό - «Μου έδωσαν τη φωτοβολίδα»

(EUROKINISSI)

Πολύτιμες πληροφορίες φαίνεται ότι έδωσε στις Αρχές στη διάρκεια της κατάθεσής του ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της επίθεσης που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, σε αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 18χρονος χούλιγκαν, «έδειξε» μέσα από την ομολογία του μεγαλύτερους ως καθοδηγητές της επίθεσης, οι οποίοι φαίνεται να είναι αυτοί που όπλισαν και κατηύθυναν το χέρι του, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει και η «Καθημερινή», με βάση τη διήγηση του καθ’ ομολογίαν δράστη της επίθεσης, υπήρχε πληροφορία ότι θα γίνει επίθεση προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο και κάποια στιγμή ενημέρωσαν τον ίδιο και άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού να βγουν έξω από το γήπεδο. Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον αγώνα έκαναν λόγο για περίπου 100-150 άτομα.

Μόλις εξήλθαν του γηπέδου, προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα τα αντικείμενα που πέταξαν προς τους αστυνομικούς, ενώ στον ίδιο, όπως είπε, έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα και κάποιοι μεγαλύτεροι του έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσει.

Όταν την ενεργοποίησε, την εκσφενδόνισε και την είδε να χτυπάει στο έδαφος, ενώ αμέσως μετά είδε τον αστυνομικό να γονατίζει. Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα και κατόπιν βρέθηκε μεταξύ όσων προσήχθησαν.

Σημειώνεται ότι, ο 31χρονος αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας, σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη, αν και οι γιατροί έχουν περιορίσει την αιμορραγία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL