Live τώρα    
26°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
24.1°C28.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.3°C25.1°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
27 °C
27.1°C31.5°C
1 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.8°C25.5°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C23.9°C
4 BF 46%
Εξάρχεια / Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξάρχεια / Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων

Ο άντρας που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκες στην είσοδο πολυκατοικίας
SCREENSHOT

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης (21/11) κοντά στην Κάνιγγος ο άνδρας που επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη μετά από την ανάλυση των βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ ο ίδιος είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για σεξουαλικά εγκλήματα. 

Πρόκειται για έναν άνδρα 23 ετών, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2022 σε φυλάκιση για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν τουλάχιστον τέσσερα περισταστικά σεξουαλικής επίθεσης, ανάμεσά τους και μια 13χρονη. Το πρώτο περισταστικό αφορά 13χρονη, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, ο οποίος την ακινητοποιήσε και επιχείρησε να τη βιάσει. Το δεύτερο μια 29χρονη την οποία έριξε στο έδαφος, με την γυναίκα να βάζει τις φωνές και εκείνος να τρέπεται σε φυγή. Κάποιες ώρες αργότερα, επιτίθεται σε ακόμα μια 27χρονη κλείνοντας της το στόμα και επιχειρώντας να την βιάσει. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει.

Νωρίτερα είδαν το φως της δημοσιότητας βίντεο από την τέταρτη επίθεση του άντρα, αλλά και από την επίθεση σε 29χρονη. Στα πλάνα που πρόβαλε η ΕΡΤ φαίνεται ο ύποπτος βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται ενώ λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα. Στη συνέχεια, ο άνδρας της επιτίθεται. Έπειτα, φαίνεται ένας άλλος άντρας να τον κυνηγάει ώστε να βγει από την πολυκατοικία.

Στο δεύτερο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ο φερόμενος δράστης επιτίθεται σε μία 29χρονη ,την πετάει στο έδαφος και της κλείνει το στόμα, ωστόσο επεμβαίνουν άμεσα περαστικοί.

«Δεν είχε χτυπήσει το κορίτσι, ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει και απλά ήταν πολύ ταραγμένη και προσπαθήσαμε να την συνεφέρουμε» αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Ακούσαμε κάτι φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε κάποιον που ήταν πάνω σε μία κοπελίτσα μικρή. Αυθόρμητα μου βγήκε μία φωνή, έβαλα τις φωνές και αυτός φοβήθηκε» είπε άλλος μάρτυρας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL