Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.9°C24.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C23.4°C
3 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
20.0°C21.5°C
3 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.8°C20.2°C
1 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.4°C22.9°C
3 BF 49%
Βόλος - Καταγγελία / Γεμάτο κολοβακτηρίδια το πόσιμο νερό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόλος - Καταγγελία / Γεμάτο κολοβακτηρίδια το πόσιμο νερό

ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗ
photo pixabay

Η Φαίη Τζανετουλάκου είναι Διδάκτωρ Ιστορίας της Τέχνης. Στην προσπάθειά της να διαπιστώσει την καταλληλότητα του νερού που πίνει η οικογένειά της στον Βόλο έστειλε δείγμα σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, «το δείγμα νερού πάρθηκε από το νέο πανάκριβο φίλτρο αντιστροφής όσμωσης που αναγκάστηκα να αγοράσω» καθώς όλοι οι αρμόδιοι, υπουργείο, περιφέρεια, δήμος δεν έχουν παρουσιάσει αποτελέσματα για την ποιότητα του πόσιμου νερού στον Βόλο μετά την καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Η Φαίη Τζανετουλάκου έκανε γνωστά και μέσω Facebook τα αποτελέσματα τα οποία δείχνουν ότι το νερό είναι «φουλ στα κολοβακτηρίδια και τη σκουριά».

Η ανάρτηση προκάλεσε την έκρηξη οργής του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα (30/10) Μόλις έλαβα τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την καταλληλότητα του νερού που πίνει η οικογένεια μου στο Βόλο, από διαπιστευμένο εργαστήριο: 

«Δεν έχετε τίποτε άλλο να ασχοληθείτε ξεφτιλισμένοι και λίγα σας λέω. Ντροπή σας. Στο δρόμο που θα τους βλέπετε φτύνετέ τους. Κάνετε κακό στην πόλης σας. Δεν ντρέπεστε;».

Δηκτική και με ιδιαίτερο χιούμορ ήταν η απάντηση της Φαίης Τζανετουλάκου στον Μπέο μετά τις άθλιες δηλώσεις του. 

«Θέλω να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ που εξαιτίας μου ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι θα παραμείνει δήμαρχος άλλα 105 χρόνια!
Ανακαλώ αυτή τη στιγμή τις μετρήσεις του δηλητηριασμένου νερού που πίνουμε στο Βόλο, μπροστά στην προοπτική αυτής της Φαραωνικής πληγής.(WARNING! το βίντεο εμπεριέχει σκληρό σεξισμό).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL