Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.5°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.9°C21.0°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.3°C21.5°C
2 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C21.4°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.7°C17.9°C
0 BF 48%
Κοριοί / Καταγγελία μητέρας– Γέμισε εξανθήματα η κόρη της μετά από διαμονή σε ξενοδοχείο της Αθήνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοριοί / Καταγγελία μητέρας– Γέμισε εξανθήματα η κόρη της μετά από διαμονή σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Ξενοδοχείο δωμάτιο
(freepik.com)

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για εμφάνιση κοριών σε ξενοδοχεία και Airbnb στη χώρα μας, προκαλώντας έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο να πάρει μεγάλη έκταση και εδώ το πρόβλημα που ταλανίζει τη Γαλλία.

Στο φως ήρθε σήμερα Παρασκευή (20/10) μία νέα καταγγελία για ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Mega μια μητέρα, ύστερα από τρεις διανυκτερεύσεις εκεί, διαπίστωσε πως το σώμα της κόρης της είχε γεμίσει με τσιμπήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

«Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί, άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειαστήκαν κάποια φάρμακα. Όταν επικοινώνησα μετά με το ξενοδοχείο, σήμερα δηλαδή το μεσημέρι, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν», συνέχισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το ξενοδοχείο από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως δεν έγινε κάποια σχετική καταγγελία αλλά και ότι κάνουν απεντομώσεις αρκετά συχνά.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL