Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.8°C18.5°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.6°C17.7°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C16.6°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.8°C17.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C15.2°C
0 BF 82%
Τουρισμός / Οι κοριοί έκλεισαν πτέρυγα ξενοδοχείου της Αττικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τουρισμός / Οι κοριοί έκλεισαν πτέρυγα ξενοδοχείου της Αττικής

ΚΟΡΙΟΣ
Wikipedia

Στην αποκάλυψη ότι το πρόβλημα των κοριών που μαστίζει γαλλικές και άλλες πόλεις στην Ευρώπη έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα προχώρησε μιλώντας στο Open ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου.

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο  της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο», όπως είπε ο κ. Χότζογλου. 

Κατά τον ίδιο, «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».

Όπως σημειώνει ο κ. Χότζογλου «τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL