Απελπιστικές εικόνες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel καταγράφονται στον σταθμό ΟΣΕ του Βόλου, που εξυπηρετεί δρομολόγια για τη Λάρισα με τα οποία πηγαινοέρχονται κυρίως φοιτητές και εργαζόμενοι.

Θαμμένη στα λάσπη είναι η τεχνική βάση του ΟΣΕ. Από την ορμητικότητα των νερών καταστράφηκε προστατευτικός μαντρότοιχος, ενώ όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι αυτοκίνητα πέρασαν ακόμη και στις ράγες.

Επί τόπου βρέθηκε σήμερα Σάββατο (9/9) ο Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο περιοδείας του στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απηύθυνε έκκληση να μπει στα κατεπείγοντα η αποκατάσταση της λειτουργικότητας της τεχνικής βάσης. «Είναι προϋπόθεση για να καθαρίσει το δίκτυο και να μπορέσει να μπει σε λειτουργία το τρένο. Να μην γίνουμε μια χώρα, η οποία είναι κομμένη σε πολλά κομμάτια» σημείωσε.
Έκκληση να μπει στα κατεπείγοντα η αποκατάσταση της λειτουργικότητας της τεχνικής βάσης του ΟΣΕ απηύθυνε ο Νίκος Παππάς #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΣΥΡΙΖΑ https://t.co/FKip9ZEix8 pic.twitter.com/gkZqKXr7eb
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) September 9, 2023