Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.2°C27.3°C
3 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.3°C26.4°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
26 °C
26.0°C32.6°C
2 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
23.8°C31.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
2 BF 50%
Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη / «Πού ήταν η αστυνομία; Γιατί άφησαν τους εγκληματίες να έρθουν εδώ;»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη / «Πού ήταν η αστυνομία; Γιατί άφησαν τους εγκληματίες να έρθουν εδώ;»

Μαχαίρι
Screenshot

Πέρασαν 13 μέρες από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την επίθεση Κροατών χούλιγκανς και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει η μητέρα του 29χρονου, η οποία μιλώντας στον Alpha ανέφερε για το παιδί της ότι «ποτέ δεν είχε μπλεχτεί σε τίποτα. Απλά είχε την αγάπη να δει την ΑΕΚ. Τίποτα άλλο. Ήταν σαν πόλεμος εκείνο το βράδυ. Έτρεχαν γυναίκες, παιδιά. Πήγε να τους προστατεύσει, πήγε να βοηθήσει, πήγε να κάνει καλό και τον μαχαίρωσαν. Εμένα το παιδί μου χάθηκε, αλλά βοήθησε κιόλας. Προστάτευσε. Παιδιά έτρεχαν Ήρθαν για να σκοτώσουν».

Μάλιστα αδιανόητα είναι το όσα διηγήθηκε για την στιγμή που το παιδί της μαχαιρώθηκε, όπως της είπαν φίλοι του Μιχάλη. Όπως είπε «αφού είδαν αυτό που γινόταν, έτρεξαν για να σωθούν. Έτρεξε κι ο γιος μου και την ώρα που έφευγε γύρισε το κεφάλι και είδε κάποιον κάτω, του είχαν σπάσει πόδια, χέρια και την ώρα που έσκυψε το παιδί να τον σηκώσει, εκεί έγινε», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η μητέρα εξέφρασε την οργή της για τον ρόλο του κράτους, λέγοντας «τι κάνανε σαν κράτος; Πού είναι η Αστυνομία να περικυκλώσει τα πάντα; Ούτε καν να πέρναγαν από εκεί. Όλα ανεξέλεγκτα. Πέρασαν και ήρθαν. Αυτοί που φταίνε, να πάνε στη Δικαιοσύνη και οτιδήποτε άλλο».

Αναφορικά με την εκδοχή του ατυχήματος, και το ενδεχόμενο να έχει μαχαιρωθεί ο Μιχάλης κατά λάθος από άλλο οπαδό της ΑΕΚ, απάντησε: «με τίποτα. Είναι δικαιολογίες αυτά που λένε. Κι αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι. Δεν έπρεπε καν να πατήσουν εδώ. Εκεί τρελαίνομαι, με το κράτος. Γιατί τους άφησε; Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εγκληματίες. Τι να πω. Εγώ δεν ζω».

Επίσης, για την παρουσία της στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου εξήγησε πως «έλεγα «παιδί μου είσαι εδώ, ήρθα να σε δω». Δεν άντεχα, μου είχαν καρέκλα στο γήπεδο αλλά ήθελα να μπω μέσα. Έβλεπα ότι το παιδί μου το έβλεπε και έλεγα χαιρόμασταν και οι δύο. Έλεγα «αγόρι μου σε αγαπάνε όλοι, για σένα φωνάζουνε, για σένα κάνανε τα πάντα εδώ μέσα»».

Τέλος, υποστήριξε πως «όχι απλά μου στοίχισε η δολοφονία του Άλκη, αλλά έλεγα πως θα κοιμηθεί αυτή η μάνα; Τα συζητάγαμε κάθε βράδυ και ήρθε στο παιδί μου. Το παιδί μου έκλαιγε για τον Άλκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL