Live τώρα    
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ / «Το λάθος, η άμεση διόρθωση και η αναγκαία συγγνώμη»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ / «Το λάθος, η άμεση διόρθωση και η αναγκαία συγγνώμη»

ΚΟΚΚΙΝΟ

Σε εκπομπή του ραδιοσταθμού 105.5 Στο Κόκκινο το πρωί της Τρίτης 07/08/2023, ο παραγωγός κ. Ι. Στρατάκης υπέπεσε σε λεκτικό σφάλμα, αναφέροντας πως οι οπαδοί που συνόδευαν τους νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν του ΠΑΟΚ (και όχι του ΠΑΟ, όπως ήταν το ορθό).

 Ο κ. Στρατάκης διόρθωσε άμεσα, στον αέρα, το λεκτικό αυτό σφάλμα, ζητώντας, ως όφειλε, συγγνώμη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τους φίλους της.

 Μολαταύτα, εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα ηχητικό απόσπασμα που αναπαράγει το λεκτικό σφάλμα, δίχως όμως να παραθέτει την επανόρθωση και τη συγνώμη που άμεσα έλαβε χώρα.

 Ο κ. Στρατάκης προχώρησε και σε γραπτή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία παραθέτουμε εδώ: 

Ως 105,5 Στο Κόκκινο, εκφράζουμε το σεβασμό μας στους φίλους του ΠΑΟΚ και την κατανόησή μας για τις αρνητικές εντυπώσεις και συναισθήματα που λανθασμένα δημιουργήθηκαν.

Προσυπογράφουμε δε την ανάρτηση του συναδέλφου μας, επισημαίνοντας πως στο ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα τα σφάλματα λεκτικού χαρακτήρα είναι αναπόφευκτα. Το κρίσιμο είναι να υπάρχει άμεση αναγνώριση και επανόρθωση, όπως και συνέβη στην προκειμένη περίπτωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0