Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 74%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.1°C
3 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.5°C25.9°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C25.4°C
1 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
19.1°C19.1°C
0 BF 84%
Δήμαρχος Μάνδρας / Είναι αδιανόητο – Κάνω έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δήμαρχος Μάνδρας / Είναι αδιανόητο – Κάνω έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα

Πυροσβέστες στη φωτιά στη Μάνδρα
(INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ)

Δραματική έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα καθώς η φωτιά που μαίνεται στη Μάνδρα πλέον απειλεί σπίτια απηύθυνε ο δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ενώ η κατάσταση φαινόταν να είχε τεθεί υπό έλεγχο, το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε.

«Στην Αγία Σωτήρα έχουμε ένα ζωντανό πύρινο μέτωπο. Έκανα δεκτή την εισήγηση της Πυροσβεστικής, ήρθα ο ίδιος και διαπίστωσα ότι πραγματικά κινδυνεύει η Αγία Σωτήρα, το Παλαιοχώρι, το Πανόραμα» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Σήμερα το πρωί από εδώ διέρχονταν αυτοκίνητα. Έδειχνε η κατάσταση ότι έχει ολοκληρωθεί αυτός ο πύρινος εφιάλτης. Τώρα τον βλέπουμε πάλι ζωντανό μπροστά μας. Πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο. Κάνω έκκληση. Πραγματικά. Να έχουμε περισσότερα εναέρια μέσα. Περισσότερες επίγειες δυνάμεις. Έχουμε σπίτια, έχουμε ανθρώπους».

Ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας εξέφρασε την πεποίθησή του «να πρυτανεύσει η λογική και να γίνει δεκτή η εκκένωση από τους κατοίκους, την οποία έχω ζητήσει. Γιατί πραγματικά πέρα από τα σπίτια το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ζωή. Θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν. Θα πρέπει οι αρχές να τους απομακρύνουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL