Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
28 °C
26.0°C29.8°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
25.2°C27.5°C
3 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
27.0°C33.2°C
2 BF 46%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.9°C27.7°C
3 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
27 °C
26.7°C26.7°C
3 BF 52%
Χανιά / Ανορθόγραφο κάλεσμα μίσους απέναντι στο αυτοοργανωμένο Pride
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χανιά / Ανορθόγραφο κάλεσμα μίσους απέναντι στο αυτοοργανωμένο Pride

Αυτοοργανωμένο Pride Χανιά

Ανορθόγραφο κάλεσμα μίσους κάνει ακροδεξιά ομάδα που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της, ως «απάντηση» στην αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα Χανιά.

Σε μια προσπάθειά τους να σταματήσουν την εκδήλωση, οι απροσδιόριστοι ακροδεξιοί κύκλοι θα προχωρήσουν σε «αντί-συγκέντρωση», όπως διαλαλούν στα social media με -ανορθόγραφη- αφίσα τους.

Προτάσσοντας την «φυσιολογική οικογένεια» ενάντια στο «άρρωστο και το ανώμαλο», η ομάδα καλεί «ΟΛΟΙ» την Κρήτη να βρεθεί σε αντιπαραθετική της ΛΟΑΤΚΙ+ πορείας συγκέντρωση, «γιατί όλοι οι γονείς είναι ενωμένοι».

Η οικογένεια που απεικονίζεται στην αφίσα, αποτυπώνει μια γυναίκα – μηχανή παραγωγής παιδιών, και έναν πατέρα που είναι πάνω από όλα πατριώτης, αφού έχει την ελληνική σημαία «καρφωμένη» στην καρδιά του.

Ακροδεξιό κάλεσμα στα Χανιά

Το κάλεσμα, μάλιστα, κοινοποίησε στο Facebook και υποψήφιος του μορφώματος Σπαρτιάτες στα Χανιά, ενώ πλέον η ανάρτηση αυτή δεν υπάρχει.

Ακροδεξιό κάλεσμα Χανιά

Παρά το σκοταδιστικό ακροδεξιό κάλεσμα, η αυτοοργανωμένη πορεία ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητας θα ξεκινήσει κανονικά στις 18:00 με συνάντηση στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί «sunset κουήρ πάρτυ» στην παραλία του Παλιού Ξενία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL