Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Athens Pride / Αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην πλατεία Κοτζιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Athens Pride / Αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην πλατεία Κοτζιά

Athens Pride
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ (φωτογραφία αρχείου)

Αλλάζει τοποθεσία η διεξαγωγή του φετινού Athens Pride που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου και μεταφέρεται στην πλατεία Κοτζιά. 

Ο λόγος είναι η «παρουσία του περιπτέρου της ΝΔ στη πλατεία Συντάγματος». 

«Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικά θέματα, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στη πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά», εξηγεί η διοργάνωση του Αthens Pride. 

Ταυτόχρονα, τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργήσουν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά, ενώ η «πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στη Πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στη πλατεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ...

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑ...ΑΛΛΑΞΑ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΗΓΑ ΚΟΤΖΙΑ

Εκτάκτως, η τοποθεσία της κεντρικής ημέρας του Athens Pride αλλάζει και μεταφέρεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο.

Λυπόμαστε πολύ για την σύγχυση που δημιουργείται και που οφείλεται στην παρουσία του περιπτέρου της ΝΔ στη πλατεία Συντάγματος.

Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικά θέματα, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στη πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στη πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στη Πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στη πλατεία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL