Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
12χρονη Κολωνός / «Ήθελε να μιλήσει εδώ και 4 μήνες αλλά άργησαν οι διαδικασίες»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

12χρονη Κολωνός / «Ήθελε να μιλήσει εδώ και 4 μήνες αλλά άργησαν οι διαδικασίες»

Μεταγωγή συλληφθέντων
(INTIME NEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)

Με ραγδαίους ρυθμούς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, νέα στοιχεία και δεδομένα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το τελευταίο 24ωρο έχουν συλληφθεί 8 άτομα, για την εμπλοκή τους στο κύκλωμα μαστροπείας.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας σε συνέντευξη του στο Action24 ανέφερε «καταρχάς, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται ότι, οι συγκεκριμένοι δεν έχουν ξεκινήσει αυτή την διαστροφή σε αυτές τις ηλικίες. Προφανώς, με βάση αυτά που όλοι γνωρίζουμε, προφανώς έχει ξεκινήσει νωρίτερα. Συνεπώς, δεν είναι η 12χρονη, το πρώτο παιδί που θα έχουν ασελγήσει, αυτό τουλάχιστον λέει η λογική».

Συνεχίζοντας ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι «υπάρχουν εάν θέλετε στοιχεία στο διαδίκτυο, που θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο οι αρχές, να μπουν να ελέγξουν τα συγκεκριμένα άτομα, του συγκεκριμένους συλληφθέντες που έχουμε αυτή την στιγμή, με ποια άλλα άτομα συνομιλούσαν και να προσπαθήσουν να βρουν εάν κάποια από αυτά τα άτομα ήταν ανήλικα».

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τον λόγο που οι συλλήψεις γίνονται «κατά κύματα», ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης είπε «δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος, λόγος, το μόνο που θα σας πω είναι ότι η 12χρονη την κατάθεσή της αυτή την έχει κάνει εδώ και δύο μήνες περίπου και εμείς είχαμε τουλάχιστον την ενημέρωση ότι επιθυμεί να μιλήσει στις αρμόδιες αρχές, το γνωρίζαμε εδώ και τέσσερις μήνες. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «το είχαμε αναφέρει και στην κυρία ανακρίτρια και οι διαδικασίες άργησαν κατά την γνώμη μου πάρα πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL