Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
12χρονη Κολωνός / «Υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα» - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

12χρονη Κολωνός / «Υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα» - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Το κατάστημα του Μίχου στον Κολωνό
(EUROKINISSI)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο, έχουν συλληφθεί 8 άτομα, με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Για τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις σε αυτή την συνταρακτική υπόθεση, μίλησε στο Mega, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέφερε εξαρχής ότι «ότι αυτοί οι άνθρωποι, σε αυτές τις ηλικίες και με αυτή την διαστροφή είναι δεδομένο πως το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν».

Παράλληλα, τόνισε ότι «εγώ είμαι σίγουρος και είμαι πεπεισμένος, ότι εάν γίνει μία έρευνα, θα αποκαλυφθούν και άλλα ανήλικα παιδιά, που είχαν πέσει στα πλοκάμια αυτού του κυκλώματος».

Σε ερώτηση, για το εάν οι κατηγορούμενοι έρχονταν σε επαφή με το 12χρονο κορίτσι μέσω του Μίχου, ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι «αυτή την πληροφορία δεν μπορώ να σας την δώσω, διότι, καταρχάς εμείς δεν έχουμε το υλικό το συγκεκριμένο, επειδή υπάρχει μία νέα δικογραφία. Στην πρώτη δικογραφία έχει περατωθεί η ανάκριση. Δεν το γνωρίζω, από εκεί και μετά όμως, αυτά που έχουν έρθει στην αντίληψή μας, μέσω πληροφοριών, είναι ότι ναι, υπάρχει εμπλοκή»

Επίσης, κ. Λύτρας είπε ότι κανένας από τους κατηγορούμενους δεν έχει εμπλέξει την μητέρα της 12χρονης με το κύκλωμα.  Όπως χαρακτηριστικά είπε «το μόνο που έχω να σας πω είναι, ότι κανένας κατηγορούμενος μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για τη μητέρα της, ίσα υπάρχουν διάλογοι, όπου φαίνεται ότι 12χρονη φοβάται, μη το μάθει η μητέρα της»

Υπενθυμίζεται ότι, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, έχει καταγγείλει την μεγάλη και ακατανόητη καθυστέρηση στο στάδιο της ανάκρισης, αναφέροντας ότι η ανακρίτρια είχε απορρίψει το αίτημα της 12χρονης να προβεί σε νέες καταθέσεις στοιχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL