Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
ΟΣΥ / Τι λέει για τον οδηγό τρόλεϊ που απείλησε επιβάτη με όπλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΣΥ / Τι λέει για τον οδηγό τρόλεϊ που απείλησε επιβάτη με όπλο

ΟΣΥ Α.Ε
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Τα βέλη της εναντίον του οδηγού τρόλεϊ που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από καταγγελία για οπλοφορία έστρεψε η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) ΑΕ.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΟΣΥ ΑΕ, η εταιρεία προχώρησε «σε διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «η ΟΣΥ ΑΕ κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ για συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της, η οποία δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της Εταιρείας ενημερώνει ότι:

Έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και επιπλέον έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα» προσθέτει.

«Επισημαίνουμε ότι βασική αρχή της Εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη» αναφέρει καταληκτικά η εταιρεία. 

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός του τρόλεϊ «20» που κάνει το δρομολόγιο Νέο Φάληρο - Δραπετσώνα φέρεται να απείλησε με πιστόλι άνθρωπο ο οποίος επέβαινε στο όχημα. Ο τελευταίος προχώρησε την καταγγελία προς τις αρχές.

Ο οδηγός εντοπίστηκε στην Ακτή Βασιλειάδη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL