Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C19.8°C
2 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C17.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C19.4°C
3 BF 83%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.8°C17.8°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.1°C
0 BF 94%
Ρέθυμνο / Έφτιαξαν δρόμο αλλά.. άφησαν κολώνα της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέθυμνο / Έφτιαξαν δρόμο αλλά.. άφησαν κολώνα της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου

Ρέθυμνο - κολώνα της ΔΕΗ
goodnet.gr

Ακλόνητη παρέμεινε μέσα στη μέση του δρόμου κολώνα της ΔΕΗ στο Ρέθυμνο. Κι ενώ έγιναν εργασίες ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε κι έγινε η απαραίτητη διαπλάτυνση, η κολώνα δεν μεταφέρθηκε.

Ο δρόμος Πρινέ – Γωνιά, που φιλοξενεί το στύλο της ΔΕΗ αποτελεί κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, αφού οι αρμόδιοι αντί να τον μετακινήσουν του τοποθέτησαν ταμπέλα που τους ενημερώνει να τον αποφύγουν.

Τοπικά μέσα ωστόσο επισημαίνουν ότι πρόκειται για έναν δρόμο χωρίς φωτισμό τη νύχτα που εύκολα κάποιος δεν θα δει την σήμανση ώστε να αποφύγει την κολώνα.

Με τον κίνδυνο ατυχήματος στο σημείο να παραμονεύει, πολίτης που παρακολουθούσε τα έργα σημείωσε στο goodnet.gr αναρωτιόταν πότε θα μετακινηθεί ο στύλος, πιστεύοντας ότι την τελευταία στιγμή θα γίνει κι αυτό. Τελικά ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε και ο στύλος παρέμεινε αμετακίνητος.

Η ανάδειξη του θέματος και η επικινδυνότητα του οδήγησε του αρμόδιους στο να προσθέσουν κώνους κατά μήκους του δρόμου ώστε να ειδοποιούνται νωρίτερα οι οδηγοί.

Η ιστοσελίδα πάντως ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί όταν περνούν από το συγκεκριμένο σημείο.

δρόμος κώνοι Ρέθυμνο
goodnet.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL